Sanofi

Vänligen välj ditt land för att läsa mer om vilka produkter som finns tillgängliga på din marknad.

Europa
Sydamerika
Asien / Australien / Afrika

Tar hand om

dry coughs banner

Hur behandlar man rethosta?

Rethosta kan behandlas med så kallad hostdämpande behandling.

En hostdämpande behandling kan bidra till att minska symtomen av hosta och lugna hostreflexen. Det kan också bryta den onda cirkeln med halsirritation och rethosta.

Det finns olika medel för att lindra rethosta, t.ex. produkter som dämpar hostreflexen centralt (i hostcentrum i hjärnan) eller produkter som dämpar hostreflexen lokalt genom att lägga sig som en skyddande och lenande hinna i halsen, som Bisolduo.
Bisolduo® Sugtablett (alun och islandslav), Bisolduo® Spray (ectoin®, läkemalva och honung) och Bisolduo® Sirap (läkemalva och honung) används för att bryta den onda cirkeln med halsbesvär och rethosta genom att lugna den irriterade slemhinnan i mun och svalg. Detta bidrar till att minska symtom på rethosta och att lugna hostreflexen. Samtliga Bisolduo® produkter är medicintekniska produkter.

Bisolduo® Sugtablett finns i två smaker; citron/eukalyptus och jordgubb/mint. Bisolduo® Sirap och Bisolduo® Spray har smak av honung.

Du kan också vara intresserad av

Ansvarsfriskrivning

Du är på väg att lämna bisolvon.se
Om du vill gå vidare, vänligen klicka på ”Fortsätt”. Länken till den här hemsidan är endast för information, Sanofi ansvarar inte för innehållet på hemsidan.

Fortsätt Avbryt